Babagan Kita

Shawei Digital dununge ing provinsi Zhejiang, didegake ing taun 1998, profesional ing Media Pariwara njero ruangan lan ruangan. Shawei Digital duwe 11 cabang ing saindenging China, bisnis kalebu saka manufaktur, penjualan, ekspor lan nyetak.

Produk kompetitif inti yaiku Seri Perekat Diri, Seri Kotak Cahaya (Frontlit lan Backlit), Seri Dekorasi Dinding lan Props Tampilan Sereis. Media kalebu saka tembok menyang tembok nganti lantai, cocok kanggo Pewarna, Pigmen, UV, HP Lateks, Pelarut lan Pelarut Eko. Shawei Digital nggawe inovasi ing aplikasi, uga produk anyar sing berkembang. Lan merek "MOYU" entuk reputasi apik ing pasar, merek iki kalebu media cetak format gedhe lan Max Width yaiku 5M. Lan merek MOYU uga nyedhiyakake media cetak "Bebas PVC" kanggo nanggepi Perlindhungan Lingkungan Hijau.

Shsung Digital bisa nyedhiyakake ukuran beda-beda saka gulung Jumbol, gulung mini nganti lembar lan ukuran A3 / 4. Coba kabeh sing paling cocog kanggo kabutuhan pribadi sampeyan. Produk kasebut adol panas ing Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa, Asia kidul.

Kabeh kualitas produk dikontrol kanthi serius dening sistem QC, kabeh barang diprodhuksi ing toko kerja bebas debu lan kita duwe R&D dhewe kanggo mriksa kabeh kemajuan. Sementara, aliran QC bakal nggunakake peralatan canggih kanggo mriksa inline saka bahan baku nganti produk akhir.

Anggota kulawarga Shawei nganggep saben rincian kanthi serius. Kita manggon ing kene lan tuwuh bebarengan karo perusahaan sampeyan. Sawetara merek Shawei, MOYU, Gomay entuk reputasi apik ing pasar lan nyedhiyakake solusi sing cocog kanggo sawetara perusahaan terkenal kayata Walmart, DHL, Pepsi lan liya-liyane.

Kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih apik ing pasar, kita mesthi melu pameran SGIA, APPP, SIGN CHINA, FESPA ing saindenging jagad, nglumpukake tanggapan para pelanggan lan nggawe barang-barang anyar. Shawei Digital minangka tim sing bisa nyedhiyakake sampeyan:

cf86889e

Tim teknis sing kuwat

Kita duwe tim teknis sing kuat ing industri, puluhan taun pengalaman profesional, level desain sing apik, nggawe kecerdasan efisiensi berkualitas tinggi.

ce2e2d7f

Kualitas apik banget

Apa wis adol utawa sawise adol, kita bakal menehi layanan paling apik kanggo menehi katrangan lan nggunakake produk kanthi luwih cepet.

6802a442

Kaluwihan

Produk duwe kualitas apik lan kredit supaya bisa nyiyapake akeh kantor cabang lan distributor ing negara kasebut. Lan luwih saka 1000 jinis produk bisa dadi pilihan sing cocog. Baris produk kalebu saka njero ruangan ruangan.

6802a4421

Layanan

Perusahaan khusus nggawe peralatan kinerja tinggi, kekuatan teknis sing kuat, kemampuan pangembangan sing kuat, layanan teknis sing apik.

gfdshgf

uytiuy

hfgdjhg

eryrteu