Warta

  • Birthday Party

    Pesta Ulang Tahun

    Kita nganakake pesta ulang taun sing adhem ing mangsa adhem, kanggo ngrayakake bebarengan lan nganakake BBQ ruangan. Cah wadon ulang taun uga entuk amplop abang saka perusahaan kasebut.
    Waca liyane
  • Online Exhibition for Label & Packing —Mexico & Vietnam

    Pameran Label & Paket Online - Meksiko & Vietnam

    Ing wulan Desember, Shawei Label nganakake loro pameran online kanggo kemasan Meksiko lan Labeling Vietnam. Ing kene kita biasane nampilake bahan kemasan DIY lan stiker kertas Seni kanggo para pelanggan, lan ngenalake gaya cetak & kemasan, uga fungsi. Acara online ngidini kita komunikasi ...
    Waca liyane
  • Black Back Outdoor PVC Banner

    Spanduk PVC Luar Ruangan Bali

    Kain semprotan beda-beda gumantung karo kinerja lan panggunaan. Bisa dibedakake kanthi kekandelan, entheng lan bahan, lsp. Pambuka Produk Kain ireng lan putih uga diarani kain kothak cahya latar mburi ireng utawa kain ireng. Iki dadi panas ing ndhuwur lan ngisor rong lapisan film PVC cetakan, ...
    Waca liyane
  • HUAWEI – The training of sales ability

    HUAWEI - Latihan katrampilan sales

    Kanggo nambah kemampuan salesmen, perusahaan kita bubar melu kursus pelatihan HUAWEI. Konsep penjualan sing canggih, manajemen tim ilmiah supaya kita lan tim liyane sing bisa sinau akeh pengalaman. Liwat latihan iki, tim kita bakal dadi luwih apik, kita bakal ...
    Waca liyane
  • DIY Heat Transfer Self Adhesive Vinyl

    DIY Panas Transfer Perekat Vinil Diri

    Fitur Produk: 1) Vinil adesif kanggo ngethok plotter sing nggilap lan matte. 2) Perekat permanen sensitif tekanan pelarut. 3) Kertas-Pulp Kayu Silicon Dilapisi PE. 4) Film kalender PVC. 5) Durasi nganti 1 taun. 6) resistensi tarik lan cuaca sing kuwat. 7) 35+ warna kanggo milih 8) Translu ...
    Waca liyane
  • Outdoor BBQ Party

    Pesta BBQ Luar Ruangan

    Shsung digital Ngatur kegiatan outdoor kanthi rutin kanggo menehi hadiah marang tim kanthi target cilik sing anyar. Iki minangka tim sing enom lan semangat, para mudha seneng banget karo sawetara karya lan kegiatan sing kreatif.
    Waca liyane
  • Company Trainning

    Pelatihan Perusahaan

    Supaya pelanggan bisa luwih apik, ngerti panjaluk kasebut, SHAWEI DIGITAL mesthi nganakake pelatihan profesi marang tim sales, utamane Label barang-barang anyar lan pelatihan mesin cetak. Kajaba kelas online saka HP Indigo, Avery Dennison lan Domino, SW LABEL uga ngatur kanggo ngunjungi ...
    Waca liyane
  • Outdoor Extending

    Njobo ruangan

    SW Label nyetel rong dina kanggo njembarake ruangan lan ngatur kabeh tim ing Hangzhou, kanggo latihan keberanian lan kerja tim. Sajrone latihan kasebut, kabeh anggota kerja bareng kanthi luwih raket. Lan Iki budaya perusahaan-Kita kulawarga gedhe ing Tim Shawei!
    Waca liyane
  • PE Banner NON PVC

    PE Banner NON PVC

    Bahan Percetakan Hijau – 5M Lebar PE Banner NON PVC 5M ambane, bisa dicithak nganggo Eco-solvent, Pelarut, UV, HP Lateks Gram bisa 100g, 110g, 120g, 140g, 160g, 170g NON PVC, Didaur Ulang, Mulus
    Waca liyane
  • Apa bedane perusahaan desain merek lan agensi pariwara?

    Pencetakan UV minangka salah sawijining jinis pencetakan digital sing nggunakake lampu ultra-violet kanggo garing utawa ngobati tinta nalika dicithak. Nalika printer nyebarake tinta ing permukaan bahan (diarani "substrat"), lampu UV sing dirancang khusus nuli cedhak, nambani - utawa ngeringake - tinta i ...
    Waca liyane
  • Apa UV Printing?

    Pencetakan UV minangka salah sawijining jinis pencetakan digital sing nggunakake lampu ultra-violet kanggo garing utawa ngobati tinta nalika dicithak. Nalika printer nyebarake tinta ing permukaan bahan (diarani "substrat"), lampu UV sing dirancang khusus nuli cedhak, nambani - utawa ngeringake - tinta i ...
    Waca liyane
  • Pentinge nyithak kualitas ing bisnis

    Pencetakan wis dadi luwih gampang diakses masarakat umum ing taun-taun pungkasan, lan uga bisa dicithak langsung saka sawetara smartphone modern. Nalika pencetakan ing omah bisa uga cekap kanggo digunakake dhewe, dadi game bal sing beda kanggo wong sing nggunakake layanan percetakan kanggo masar bisnis. Busine ...
    Waca liyane