Produk

  • Silver Back Fabric

    Kain Punggung Perak

    Katrangan: Pencetakan transfer sublimasi pewarna kain mburi perak kanggo dekoratif tirai Jeneng Kain: mburi perak Grammage Kain: 120gsm Persen: 100% Polyester Cara Tenun: tenunan Aplikasi: Gendéra sisih pindho, Tirai, Tampilan Elastis: Ora ana Tinta peregangan: Tinta pewarna sub banyu Jembar: 160cm-220cm-320cm Dawane: Kira-kira 50m/ Roll Fitur & Fitur Aplikasi: - Bebas PVC, Ramah lingkungan - Benang daur ulang sing bisa diproduksi - F...
  • Silk Wall Fabric

    Kain Tembok Sutra

    Spesifikasi Produk Polyester Printable Inkjet Material Sutra Seamless Wall Kain Penutup Kain Ukuran Kain 2.1/2.3/2.5/2.8/3.2*50M Composite Ink Solvent/ Eco-Solvent/UV/Lateks Bobot 240±20gsm Material Paper Back Treatment Berbondong-bondong Aplikasi Dekorasi Dalam Ruangan & Luar Ruangan Printing, Spanduk Packing Kothak karton kuning alami Kauntungan 1. Iku becik kanggo seni studio Foto, dekorasi interior, inkjet iklan dhuwur-mburi. 2. Sensitivitas vertikal sing apik, kompatibilitas ...
  • Plain Wall Fabric

    Kain Tembok Polos

    Spesifikasi Nama Kain dinding poliester tekstur polos super lebar Bahan wallpaper cetak Ukuran 2.3/2.5/2.8/3.0/3.2*50m Bobot 260GSM, ± 10 gsm Tinta Kompatibel Eco-Solvent, Lateks, Bahan UV Kanvas Poliester Halus lan Sisi Belakang Kemasan Mbalik Tenun Bags utawa Hard Tube utawa selaras packing Aplikasi Interior Wall Decortion, Home Office Hotel Dekorasi Layanan OEM Ditampa Advantages 1. Kanthi lapisan pangayoman lingkungan kang bisa cepet ...
  • Glitter Wall Fabric

    Kain Tembok Glitter

    Spesifikasi Produk Omah Dekoratif Gemerlap Seamless Polyester Dicetak Inkjet Dinding Kain Ukuran 2.0/2.3/2.5/2.8/3.2*50M Pelarut Tinta Komposit/Eco-Solvent/UV/Lateks Bobot 240±20gsm Bahan Glittering Seamless Thickness 0D Poliester Belakang Polos Perawatan Flocked Back Packing Kothak karton kuning alami Kauntungan 1. Kanthi lapisan perlindungan lingkungan sing bisa cepet garing sawise dicithak lan duwe efek printing sing sampurna. 2. Warna fleksibel lan variabel,...
  • Digital Printing Eco-solvent Black Back Polyester Canvas Printing Canvas

    Digital Printing Eco-solvent Black Back Polyester Kanvas Printing Kanvas

    Jeneng Black Back Canvas Werna Permukaan Putih, Black Back Ukuran 1.27 / 1.52 / 2.2 / 2.5 / 3.2 * 50M, Paket Customized Pribadi Siji gulungan saben kothak, pallet packing, packing netral biasane; Logo Kustomisasi Sampel Pengiriman Sampel Gratis 15-20 dina Fitur PVC GRATIS/BLOCK OUT/NO CULING Efek dhuwur saka cahya blockout Njupuk werna nyata barang Fitur & Fitur Aplikasi: - Bebas PVC, Ramah lingkungan - Benang daur ulang sing bisa diproduksi - B1,NFPA701 ,JIS L 1091,M1 FR - REACH - Warna boos...
  • Hot sale 0.61m 140gsm Self Adhesive Color PVC Film Computer Cutting Plotter Vinyl

    Hot sale 0.61m 140gsm Self Adhesive Warna PVC Film Komputer Cutting Plotter Vinyl

    Vinyl Pemotongan Warna minangka jinis stiker self-adhesive, biasane kalebu PVC, film PET kanthi warna sing beda-beda, adesif akrilik sensitif tekanan lan kertas kraft sing dilapisi PE. Bisa dipotong dadi huruf, logo utawa bentuk khusus kanthi nglereni plotter, tandha njero ruangan / ruangan sing akeh digunakake, dekorasi permukaan kanthi huruf lan grafis sing warni.
  • PVC Wooden Textured Wallpaper Decorative Vinyl Self-adhesive Lamination Film

    PVC Kayu Tekstur Wallpaper Dekoratif Vinyl Self-adhesive Lamination Film

    Bahan PVC Ketebalan 0.12mm-0.50mm Jembar 200mm-1450mm Paket 100m/gulungan utawa minangka kabutuhan 20 kaki wadhah 10 palate, 16gulungan/langit-langit 200gulungan/20kaki wadhah Fungsi Ditutupi dening vakum/membran ing lumahing macem-macem Papan MDF, kayata Papan veneer, papan serpihan, papan serat, papan blok lan bahan liyane saka slab lantai tekanan dhuwur, papan asbes, slate, profil aluminium lan plastik sing digunakake. Kanggo dekorasi njero ruangan lan industri nggawe funiture ...
  • Solvent Glossy 100% Pure cotton canvas,white/yellow back 380g wide format inkjet canvas roll

    Solvent Glossy 100% Kanvas katun Murni, putih/kuning punggung 380g format lebar gulungan kanvas inkjet

    Kanvas katun, digawe saka kain katun, minangka bahan sing ramah lingkungan. Padha digunakake digunakake ing reproduksi foto, dekorasi, foto wedding lan iklan.
  • Glossy Colour Cutting Self Adhesive Vinyl, PVC Computer Plotter DIY Cutting Color Vinyl Rolls For Sign Advertising

    Glossy Color Cutting Self Adhesive Vinyl, PVC Computer Plotter DIY Cutting Color Vinyl Rolls Kanggo Iklan Tanda

    Warna Self Adhesive Vinyl, Sign Making Vinyl Film, Cutting Vinyl For Cutting Plotter/colorful cutting vinyl
    0.61 / 1.22m film pemotong plotter kualitas dhuwur yaiku jinis bahan film pemotongan sing dilaminasi saka lapisan fungsional, lapisan adesif lan kertas silikon. Vinyl MOYU kanggo nglereni nduweni sifat adesif sing apik, lan ora ana lem sing tetep sawise dipindhah. Wis perfomance apik ing sembarang sitiations.
  • PVC Flex banner White/Grey/Black back/lona banner para imprecion hot/cold Laminated frontlit backlit ad material

    Spanduk Fleksibel PVC Putih/Abu-abu/Ireng mburi/banner lona kanggo imprecion panas/dingin Bahan iklan lampu latar mburi dilaminasi

    Merk MOYU Jeneng Produk Grey Back White Coated utawa Laminated 1000*1000 500*500 PVC Flex Banner Roll Material 65% PVC, 35% Polyester Werna Putih Kebiruan, Putih Kuning, Putih Susu(Putih Salju) Standar DIN/GB/ISO//ANSI proses Cold laminasi / Hot laminasi / ditutupi / Semi-ditutupi Thread 200X300D / 500X300D / 500X500D / 1000X1000D / 300X300D Kapadhetan 18X12 12X18 9X9 16X16 18X18 20X20 28X28 42X40 Cetak Ink solvent / Eco-solvent / UV / Screen Printing / Latex High Lampu Sm .. .
  • PVC Film Vinyl Permanent Adhesive Hologram Opal Vinil Cut Plotter Folie Vinyl Stickers Rainbow Lazer Vinyl

    Film PVC Vinyl Perekat Permanen Hologram Opal Vinil Cut Plotter Folie Stiker Vinyl Rainbow Lazer Vinyl

    Jeneng produk: Adhesive Sign Holographic Craft Vinyl Hologram Stiker Roll Holographic Vinyl Material: PVC Lem Ketebalan 0.07-0.08mm Ukuran: 0.305*1.52m / 0.305*200m PVC Ketebalan: 70-80 micron Lem: 30u Release Paper/1.80y : 1 taun Kasedhiya Warna: ireng, putih, orange, abang, kuning, etc total ing 35 werna Dianggo Advertising, Sign Making, Fitur promosi: 1) vinyl adhesive kanggo nglereni plotter loro nggilap lan matte.2) Solvent meksa sensitif perman. ..
  • China Manufacture Price Hot Sale Perforated Adhesive Vinyl One Way Vision Vinyl See Through

    China Pabrik Price Hot Sale Perforated Adhesive Vinyl One Way Vinyl Vinyl Waca Liwat

    Clear One Way Vision Werna Siji Way Vision Abu-abu bali One Way Vision
    One Way Vision Film punika vinyl poto-adhesive perforated, wis printing kanggo grafis jendhela, iklan wall kaca, kang bisa ndeleng liwat saka sisih siji, nanging ora saka sisih liyane, kanggo kurban papan pribadi.