BANNER COATED FRONTLIT 260g

BANNER COATED FRONTLIT 260g

Katrangan singkat:

Kode Barang: LB-F005
Jeneng: Banner Booting Frontlit 510g
Gabungan: 18X18 1000DX1000D
Tinta: Eco Sol UV
Aplikasi: Kotak Lampu Depan


Detail Produk

Tag Produk

Spanduk lentur PVC Uga diarani spanduk bolong, lona, ​​terpal, lsp. Cocog kanggo kabeh sistem inkjet adhedhasar pelarut. Spanduk OSIGN PVC fleksibel duwe kemampuan anti-mikroba lan anti-tuwa. Kita ngontrol transparan saka 5% nganti 10%, iku pilihan sing cocog kanggo papan reklame frontlit, lan digunakake ing iklan njero ruangan utawa ruangan.
Dhukungan tinta & printer: Printer inkjet pelarut, printer inkjet pelarut eko, printer inkjet UV
1. Cepet garing, nyerep tinta lan efek nyetak apik banget,
2. Cetha, padhang lan keamanan, transmisi cahya disebar kanthi apik,
3. Sipat sing apik ing anti banyu, geni, tahan lembab, anti debu lan anti korosif, format 5 meter gedhe.
4. Kekuwatan lan fleksibilitas dhuwur ing njero ruangan ruangan
5. Ditrapake kanggo HP, Vutek, Scitex, Nur, DGI, Tanpa wates, Flora, Roland, Mutoh, Mimaki lsp.
Shawei Digital dununge ing provinsi Zhejiang, didegake ing taun 1998, produksi lan aplikasi bahan Pariwara profesional. Shawei Digital duwe 11 cabang ing saindenging China, bisnis kalebu saka manufaktur, penjualan, ekspor lan nyetak.

Kabeh kualitas produk dikontrol kanthi serius dening sistem QC, kabeh barang diprodhuksi ing toko kerja bebas debu lan kita duwe R&D dhewe kanggo mriksa kabeh kemajuan. Semanten, aliran QC bakal nggunakake peralatan canggih kanggo mriksa garis saka bahan baku nganti pungkasan produk

Anggota kulawarga Shawei nganggep saben rincian kanthi serius. Kita manggon ing kene lan tuwuh bebarengan karo perusahaan sampeyan. Sawetara merek Shawei, MOYU, Gomay entuk reputasi apik ing pasar lan nyedhiyakake solusi sing cocog kanggo sawetara perusahaan terkenal kayata Walmart, DHL, Pepsi lan liya-liyane.

Kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih apik ing pasar, kita mesthi melu pameran ing saindenging jagad, nglumpukake tanggepan para pelanggan lan ngembangake barang-barang anyar. Amarga nyedhiyakake produk "EFISIEN, WARNA & FLEKSIBLE", kita entuk umpan balik sing apik saka pasar .


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita