Seri Adhesive

  • Hot sale 0.61m 140gsm Self Adhesive Color PVC Film Computer Cutting Plotter Vinyl

    Hot sale 0.61m 140gsm Self Adhesive Warna PVC Film Komputer Cutting Plotter Vinyl

    Vinyl Pemotongan Warna minangka jinis stiker self-adhesive, biasane kalebu PVC, film PET kanthi warna sing beda-beda, adesif akrilik sensitif tekanan lan kertas kraft sing dilapisi PE. Bisa dipotong dadi huruf, logo utawa bentuk khusus kanthi nglereni plotter, tandha njero ruangan / ruangan sing akeh digunakake, dekorasi permukaan kanthi huruf lan grafis sing warni.
  • Glossy Colour Cutting Self Adhesive Vinyl, PVC Computer Plotter DIY Cutting Color Vinyl Rolls For Sign Advertising

    Glossy Color Cutting Self Adhesive Vinyl, PVC Computer Plotter DIY Cutting Color Vinyl Rolls Kanggo Iklan Tanda

    Warna Self Adhesive Vinyl, Sign Making Vinyl Film, Cutting Vinyl For Cutting Plotter/colorful cutting vinyl
    0.61 / 1.22m film pemotong plotter kualitas dhuwur yaiku jinis bahan film pemotongan sing dilaminasi saka lapisan fungsional, lapisan adesif lan kertas silikon. Vinyl MOYU kanggo nglereni nduweni sifat adesif sing apik, lan ora ana lem sing tetep sawise dipindhah. Wis perfomance apik ing sembarang sitiations.
  • PVC Film Vinyl Permanent Adhesive Hologram Opal Vinil Cut Plotter Folie Vinyl Stickers Rainbow Lazer Vinyl

    Film PVC Vinyl Perekat Permanen Hologram Opal Vinil Cut Plotter Folie Stiker Vinyl Rainbow Lazer Vinyl

    Jeneng produk: Adhesive Sign Holographic Craft Vinyl Hologram Stiker Roll Holographic Vinyl Material: PVC Lem Ketebalan 0.07-0.08mm Ukuran: 0.305*1.52m / 0.305*200m PVC Ketebalan: 70-80 micron Lem: 30u Release Paper/1.80y : 1 taun Kasedhiya Warna: ireng, putih, orange, abang, kuning, etc total ing 35 werna Dianggo Advertising, Sign Making, Fitur promosi: 1) vinyl adhesive kanggo nglereni plotter loro nggilap lan matte.2) Solvent meksa sensitif perman. ..
  • China Manufacture Price Hot Sale Perforated Adhesive Vinyl One Way Vision Vinyl See Through

    China Pabrik Price Hot Sale Perforated Adhesive Vinyl One Way Vinyl Vinyl Waca Liwat

    Clear One Way Vision Werna Siji Way Vision Abu-abu bali One Way Vision
    One Way Vision Film punika vinyl poto-adhesive perforated, wis printing kanggo grafis jendhela, iklan wall kaca, kang bisa ndeleng liwat saka sisih siji, nanging ora saka sisih liyane, kanggo kurban papan pribadi.
  • Eco Solvent Matte Printable Car Body Sticker Self Adhesive White/Black/Grey Vinyl Wrap Film For Indoor Outdoor Promotion PVC Vinyl

    Eco Solvent Matte Printable Mobil Stiker Body Self Adhesive Putih/Ireng/Abu-abu Vinyl Wrap Film Kanggo Indoor Outdoor Promosi PVC Vinyl

    Vinyl Self-Adhesive kasusun saka film PVC, adhesive akrilik sensitif tekanan lan kertas kraft sing dilapisi PE utamane kanggo percetakan digital, nawakake permukaan sing bisa dicithak sing dioptimalake kanggo konsumsi tinta.
  • 40um–500um 3D Lamination Floor Lamination Photographic Lamination

    40um–500um 3D Laminasi Lantai Laminasi Fotografi Laminasi

    Film Laminasi Kadhemen minangka film PVC adesif sing transparan, kalebu permukaan sing nggilap, matte, satin, sing bisa dilaminasi ing permukaan media iklan sing dicithak kanggo nglindhungi gambar. Film laminasi kadhemen nggunakake adhesives sensitif tekanan, nawakake adhesion banget tanpa nggunakake panas, bisa laminated ing macem-macem bahan iklan, kayata PP Paper, Vinyl Sticker, Photo Paper, etc. Iku cara efektif biaya kanggo nglindhungi grafis saka ngeruk, reregetan utawa Kelembapan, bakal ndawakake grafis 'nggunakake urip. Film laminating kadhemen nggilap bakal ngaktifake padhang grafis, film laminasi kadhemen 3D bakal nggawe grafis kanthi perasaan stereo, film laminasi pola khusus bakal nambah efek seni.
  • Reusable frosted matt static window film

    Kaca film statis frosted matt sing bisa digunakake maneh

    Spesifikasi Panggonan Asal: China Jeneng Produk: Kaca film statis frosted matt sing bisa digunakake maneh Tipe: Non-adhesive OEM/Cetak: Kasedhiya Bahan: PVC Kualitas Tinggi Ketebalan: 0,12/0,18/0,3mm Jembar: 45,60,90,120 cm Dianggo: Bangunan & Jendela omah / Pintu kaca kantor Fungsi: Dekoratif, Tahan ledakan, Proteksi privasi Keuntungan: ● Nggawe ...
  • Factory Privacy Window Film Removable Designable Protection Stickers Home Decor Self Adhesive Decorative Glass Film

    Film Jendela Privasi Pabrik sing Bisa Dicopot Stiker Perlindhungan sing Bisa Dirancang Home Decor Self Adhesive Dekoratif Kaca Film

    Spesifikasi: Merk: MOYUNama Produk: Film Jendela Privasi Pabrik Stiker Perlindhungan sing Bisa Dicopot sing Bisa Dicopot Stiker Perlindhungan Dekorasi Omah Self Adhesive Dekoratif Kaca Film Bahan: PVC Face Film PVC Face Film: 80 micron100micron, 120micron Lem (Adhesive): Bisa transparan, Abu-abu, Ireng lan Putih Rampung : Glossy & Matt Jembar: 45cm 60cm 90cm. Antarane 620mm lan 920mm wis disesuaikan Dawane: 50m, 100m, 150m, 200m, 250m Aplikasi: lawang omah, jedhing, kamar turu, ...
  • Adhesive Series

    Seri Adhesive

    Rolls Vinyl Self Adhesive minangka jinis materi film sing bisa dicithak sing dilaminasi kanthi lapisan fungsional, lapisan adesif lan kertas silikon. Bisa dicithak nganggo printer Solvent, Eco-Solvent, UV lan Lateks. Kaluwihan yaiku Cepet garing, Bisa Dicopot, Awet, Fleksibel lan Stabil. Packaging nggunakake 5 lapisan kothak karton corrugated kang bisa ngadeg liwat 100kg bobot. Sampeyan bakal nemokake bahan sing cocog kanggo printer sampeyan ing kene.
  • PET Rainbow Film,Self Adhesive Waterproof Rainbow Color Dichroic Film for Home Decoration,Soft Translucent Multiple Extrusion

    PET Rainbow Film, Self Adhesive Waterproof Pelangi Warna Film Dichroic kanggo Dekorasi Omah, Soft Translucent Multiple Extrusion

    Spesifikasi Merek MOYU Nama Produk self adhesive solar contral dekoratif kaca film pelangi Bahan PET Ketebalan 2 mil Warna Rinbow warna-warni Angin 1,38m Panjang Kustom Fitur self-adheisve, fungsi tahan air Aplikasi Dekorasi Bangunan/Omah/Kantor/Supermarket/Mall/Hotel/Gudang , Dhukungan DIY kreatif, etc Packing Siji gulungan siji karton ekspor MOQ 600m Kaluwihan: 1. Luwih saka 10 taun sajarah ing ...
  • China factory price High quality sparkle cold lamination film,cold lamination film price,cold lamination film roll

    Rega pabrik China kualitas dhuwur film laminasi kadhemen sparkle, rega film laminasi kadhemen, gulungan film laminasi kadhemen

    Spesifikasi: Merek: MOYUNama Produk: Film laminasi dingin berkilau berkualitas tinggi Bahan: Film Pasuryan PVC/ Perekat Sensatif Tekanan/ Proses Kertas Pelepas: Film Pasuryan PVC Laminasi: 70mikron, 80mikron, 100mikron, Lem 120mikron (Adhesive): Bisa transparan, Abu-abu, Backing Ireng lan Putih: 100g, 120g, 140g Tipe Lem: Bisa permanen lan bisa dicopot Tinta Cetak: Solvent/Eco-solvent/UV/Screen Printing/Lateks High Lights: Permukaan Gamelan/Weather resistance/ ...
  • PVC Perforated Vinyl Glass Sticker Window Film Window Graphic One Way Vision/OWV for Ecosolvent and Solvent Printing

    PVC Berlubang Vinyl Kaca Stiker Jendela Film Jendela Grafis One Way Vision/OWV untuk Ecosolvent dan Solvent Printing

    Rincian Singkat:
    1. OWV nawakake pariwara lan dekorasi jendhela
    2. Graphic ing OWV bisa katon cetha lan nanging ora bisa ing sisih liyane.
    3. OWV nawakake transmitansi ing 40% uga ekspresi warni gambar nd 60% opacity.
    4. OWV bisa menehi grafis sarwa ing iklan jendhela
    5. Kapabilitas anti-traksi sing apik nyegah saka distorsi lan pecah.
    6. Utamané kanggo printing UV bakal nggawe grafis luwih urip lan katon luwih atraktif