WARNA PVC VINYL

WARNA PVC VINYL

Katrangan singkat:

Kode Barang: AD-V025
Jeneng: Warni PVC Vinil
Kombinasi: Kertu rilis PVC + 140g 100um
Tinta:
Aplikasi: Light Box, windows


Detail Produk

Tag Produk

Bisa digunakake kanggo nglereni huruf lan grafis, uga cocog kanggo dekorasi ruangan lan ruangan, tandha tandha.

Kandel Film 0,1mm
Kertu rilis 120gsm, 140gsm
Ukurane Ukuran cilik sing disesuaikan
Jinis Lem Tetep
Ruangan awet 1-2a, 3-5tahun
Paket Karton Ekspor Standar
Fitur 1. Bisa digunakake ing kendaraan, Bangunan, bus, metro, jendhela kendaraan utawa dekorasi tembok kaca; 2. Gampang dipotong nganggo huruf, logo, lan gambar bentuk khusus kanthi nglereni plotter3. Lem ubin sing jelas tanpa lem tetep dadi masalah; 4. resistensi cuaca sing apik banget nggawe setelan film vinil kanggo macem-macem wilayah

lan lingkungan ing jagad iki.

Lamaran 1. Tandha njero ruangan / ruangan sing digunakake akeh2. Promosi sementara lan pariwara pariwara.
3. Label produk.
4. Lembar akrilik, kothak cahya, nglereni komputer.5. Dekorasi lumahing kanthi huruf lan grafis sing warni.

Spesifikasi:
Vinil Nglereni Berwarna Kelas A
1.facefilm: 100 film mikron PVC
2. lem adhedhasar akrilik permanen transparan
3.140g kertas

Vinil Nglereni Berwarna Kelas B
1.facefilm: 80 film mikron PVC
2. lem adhedhasar akrilik permanen transparan
Kertas 3.120g

Fitur:
1. Stiker Perekat Dhewe
2. Umur dawa kanggo aplikasi njero ruangan lan ruangan
3. Kasedhiya glossy utawa matte kasedhiya
4. Akeh warna kanggo pilihan
5. Gampang dipotong dadi huruf, logo utawa bentuk khusus kanthi ngethok plotter

Shawei Digital dununge ing provinsi Zhejiang, didegake ing taun 1998, produksi lan aplikasi bahan Pariwara profesional. Shawei Digital duwe 11 cabang ing saindenging China, bisnis kalebu saka manufaktur, penjualan, ekspor lan nyetak.

Kabeh kualitas produk dikontrol kanthi serius dening sistem QC, kabeh barang diprodhuksi ing toko kerja bebas debu lan kita duwe R&D dhewe kanggo mriksa kabeh kemajuan. Semanten, aliran QC bakal nggunakake peralatan canggih kanggo mriksa garis saka bahan baku nganti pungkasan produk

Anggota kulawarga Shawei nganggep saben rincian kanthi serius. Kita manggon ing kene lan tuwuh bebarengan karo perusahaan sampeyan. Sawetara merek Shawei, MOYU, Gomay entuk reputasi apik ing pasar lan nyedhiyakake solusi sing cocog kanggo sawetara perusahaan terkenal kayata Walmart, DHL, Pepsi lan liya-liyane.

Kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih apik ing pasar, kita mesthi melu pameran ing saindenging jagad, nglumpukake tanggepan para pelanggan lan ngembangake barang-barang anyar. Amarga nyedhiyakake produk "EFISIEN, WARNA & FLEKSIBLE", kita entuk umpan balik sing apik saka pasar .


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita