Profil Perusahaan

about-2

01-1

1998

Diadegake

01-1

11

Kantor global

01-1

200+

Staff

01-1

70

Yuta saben taun dicithak

Perusahaan Organisasi Chart
Struktur organisasi minangka basis struktural paling dhasar kanggo operasi proses perusahaan, setting departemen lan perencanaan fungsional.

about-2

Jaringan Sales

Produk kami utamane diekspor menyang Dubai, Arab Saudi, Indonesia, India, Thailand, Brasil, Peru, Polandia, Amerika Serikat, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea Selatan, Australia, Kanada lan puluhan negara liyane .

about-2