PHOTOPAPER EKI KECIL

PHOTOPAPER EKI KECIL

Katrangan singkat:

Kode Barang: DP-P006
Jeneng: Photopaper Eco High Glossy
Gabungan: kertas krom 260g
Tinta: Eco Sol UV
Aplikasi: Poster, spanduk X, layar tampilan


Detail Produk

Tag Produk

Kertas foto inkjet anti banyu nduweni permukaan glossy sing dhuwur lan warna putih super, nyerep tinta sing apik lan sipat bukti banyu dadi luwih apik. Kertas foto shHz cocok kanggo pencelup pewarna lan pigmen, uga kanggo pelarut / eko-sovent, lateks lan UV, iku kuwalasan sing apik.

Poster Aplikasi, Foto, Gulung, Pariwara kanggo panggunaan njero ruangan & ruangan

Fitur & Kauntungan
1) tahan banyu
2) Kualitas gambar lan konsistensi foto sing luar biasa
3) Bobot abot lan foto sing nyata
4) Kompatibilitas sing apik banget karo kabeh sol Eco berkualitas lan UV adhedhasar printer inkjet
5) Sumber pabrik lan layanan OEM langsung ditampa

P1: Apa produk utama sampeyan?
• Kita fokus ing materi Pariwara Pencetakan njero ruangan lan ruangan, fokus ing seri Adesif, seri kothak Cahaya, seri Props Tampilan lan seri Dekorasi Dinding. Brand MOYU sing kondhang nyedhiyakake media "PVC Gratis", jembaré maksimal 5 meter

P2: Jam pinten kiriman sampeyan?
• Iku gumantung saka item sing dipesen lan jumlahe. Biasane, wektu timbal yaiku 10-25 dina.

P3: Apa aku bisa njaluk conto?
• Ya, mesthine.

P4: Kepiye cara pengiriman?
• Kita bakal menehi saran sing apik kanggo ngirim barang miturut ukuran pesenan lan alamat pangiriman.
Kanggo supaya sithik, Kita bakal menehi saran supaya dikirim liwat DHL, UPS utawa ekspres murah liyane supaya sampeyan bisa entuk produk kanthi cepet lan aman.
Kanggo pesen amba, kita bisa ngirim miturut panjaluk klien.

P5: Kepiye sampeyan bisa njamin inspeksi kualitas?
• Sajrone proses pesen, Kita duwe standar inspeksi sadurunge dikirim miturut ANSI / ASQ Z1.42008, lan bakal menehi foto produk sing wis rampung akeh sadurunge dikemas.

P6: Apa sampeyan bisa nampa OEM?
• Ya, mesthine. Pencetakan logo ing karton, pelepar bisa ditampa.

P7. Apa cara ngirim sampeyan?
• Dening Laut (murah lan apik kanggo pesanan gedhe)
• Kanthi Air (cepet banget lan apik kanggo dituku sithik)
• Kanthi Express, FedEx, DHL, UPS, TNT, lsp… (layanan lawang kanggo lawang)

Q8. Apa cara pembayaran sampeyan?
• T / T, L / C, Paypal, Western Union, Jaminan Dagang, DP, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita