ECO MATT PP -180

ECO MATT PP -180

Katrangan singkat:

Kode Barang: DP-P009
Jeneng: Eco Matt PP -180
Gabungan: 170um PP
Tinta: Lateks Eco Sol UV
Aplikasi: Poster, spanduk X, layar tampilan


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi produk: Kertu inkjet Eco-Solvent matte permukaan sing mulus, struktur permukaan sing alus Silky wis dirancang kanggo njaga karakteristik alami kertas seni putih sing lancar nalika njaga estetika alam sing dibutuhake para seniman. Gunakake kertas inkjet matte Eco-Solvent karo printer kanggo asil sing cetha, cetha lan gambar warna sing jelas. Pilihan sing cocog kanggo gambar sing kualitas profesional lan profesional kanthi profesional. Kertas pp pencetakan Inkjet minangka spanduk film paling apik. Ketahanan luh sing unggul lan lapisan poros mikro menehi kemampuan ngasilake gambar kualitas foto lan nggawe media sing cocog kanggo tondo njero ruangan. Gunakake nganggo pelarut eko, pelarut lan tinta uv. Ora mbutuhake laminasi kajaba dibutuhake produksi sing luwih dhuwur.

Bobot: 120g / sqm
Bahan Dasar: 100% polipropilena
Lapisan Lumahing: Putih Cerah & Matt
Tinta sing cocog: Pelarut eko, pelarut, tinta uv
Inti Kertas: 3 inci
Ukuran produk: 0.914 / 1.07 / 1.27 / 1.37 / 1.52 * 30M

Aplikasi:
sistem pigura tampilan
pop up sistem tampilan

Shawei Digital dununge ing provinsi Zhejiang, didegake ing taun 1998, produksi lan aplikasi bahan Pariwara profesional. Shawei Digital duwe 11 cabang ing saindenging China, bisnis kalebu saka manufaktur, penjualan, ekspor lan nyetak.

Kabeh kualitas produk dikontrol kanthi serius dening sistem QC, kabeh barang diprodhuksi ing toko kerja bebas debu lan kita duwe R&D dhewe kanggo mriksa kabeh kemajuan. Semanten, aliran QC bakal nggunakake peralatan canggih kanggo mriksa garis saka bahan baku nganti pungkasan produk

Anggota kulawarga Shawei nganggep saben rincian kanthi serius. Kita manggon ing kene lan tuwuh bebarengan karo perusahaan sampeyan. Sawetara merek Shawei, MOYU, Gomay entuk reputasi apik ing pasar lan nyedhiyakake solusi sing cocog kanggo sawetara perusahaan terkenal kayata Walmart, DHL, Pepsi lan liya-liyane.

Kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih apik ing pasar, kita mesthi melu pameran ing saindenging jagad, nglumpukake tanggepan para pelanggan lan ngembangake barang-barang anyar. Amarga nyedhiyakake produk "EFISIEN, WARNA & FLEKSIBLE", kita entuk umpan balik sing apik saka pasar .


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita