GAMBAR FABRIC-220G

GAMBAR FABRIC-220G

Katrangan singkat:

Kode Barang: DP-C002
Jeneng: Flag Flag-220g
Gabungan: 220g
Tinta: Sub Lateks UV
Aplikasi: Gendera, Spanduk


Detail Produk

Tag Produk

Kauntungan Kita
1.Kami minangka bendera, spanduk lan produsen kain khusus sing duwe pengalaman produksi lan reputasi luwih saka 12 taun.
2. Wektu pangiriman cepet, 50000 pcs saben dina.
3. Solusi sing digawe khusus kanggo pamrentah asing, kampanye pamilihan, perusahaan dagang, lsp.

Fitur & Fungsi
1) Gunakake bahan kelas dhuwur supaya sampeyan bisa ngrasakake
2) Bisa digunakake kanggo kegiatan promosi ruangan lan njero ruangan ing macem-macem bidang bisnis
3) Kualitas, layanan lan rega sing cukup
4) Penampilan sing apik, lan gaya fashional
5) Spanduk warna sing dicithak kanthi gambar sing jelas
6) Kain poliester 100%: gratis dicuci & kerut & didaur ulang & ramah lingkungan
7) Produsen langsung & muter kanthi cepet
8) Kain wis Disertifikasi SGS, bebas kerut, tahan geni

Pencetakan Sublimasi sing dicelup, Pencetakan Transfer Panas lan Pencetakan Digital CMYK
Kebijakan sampel Bebas saka conto saham lan biaya conto kanggo desain khusus, biaya conto pungkasan adhedhasar logo 

P1: Apa produk utama sampeyan?
• Kita fokus ing materi Pariwara Pencetakan njero ruangan lan ruangan, fokus ing seri Adesif, seri kothak Cahaya, seri Props Tampilan lan seri Dekorasi Dinding. Brand MOYU sing kondhang nyedhiyakake media "PVC Gratis", jembaré maksimal 5 meter

P2: Jam pinten kiriman sampeyan?
• Iku gumantung saka item sing dipesen lan jumlahe. Biasane, wektu timbal yaiku 10-25 dina.

P3: Apa aku bisa njaluk conto?
• Ya, mesthine.

P4: Kepiye cara pengiriman?
• Kita bakal menehi saran sing apik kanggo ngirim barang miturut ukuran pesenan lan alamat pangiriman.
Kanggo supaya sithik, Kita bakal menehi saran supaya dikirim liwat DHL, UPS utawa ekspres murah liyane supaya sampeyan bisa entuk produk kanthi cepet lan aman.
Kanggo pesen amba, kita bisa ngirim miturut panjaluk klien.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita