GRAY BACK PET FILM-200

GRAY BACK PET FILM-200

Katrangan singkat:

Kode Barang: DP-T001
Jeneng: Grey Back PET film-200
Gabungan: 175umPET
Tinta: Lateks Eco Sol UV
Aplikasi: Poster, spanduk X, layar tampilan


Detail Produk

Tag Produk

PET mburi abu-abu kanthi matt kaku, poliester kualitas apik buram lan stabil kanthi mantel mburi abu-abu sing entheng. Film spanduk gulung abu-abu iki wis ditutupi lapisan panrima universal ing sisih siji lan lampu sorot abu-abu ing sisih mburi kanggo mblokir tampil.

MATERI BASE: 100% Film Polyester
Pungkasan: Matte
Kaliper: 200 mikron) +/- 0,5%
Bobot: 270g
Fitur: punggung abu-abu, kerapatan dhuwur, tahan gores, tetep rata, ora nggulung
Tinta: Pelarut eko, pelarut, lateks, UV
Jembar GOLL: 36 ″, 42 ″, 50 ″, 60 ″
ROLL LENGTH: 100ft (30m)
Papan Asal: Jiaxing, China
Pengepakan: Kemasan batin nganggo kantong plastik, rong ujung nganggo tutup, pengepakan njaba nganggo karton sing atos
Humoritas Simpenan: Suhu Panyimpenan Ideal 60 ° F nganti 77 ° F (15 ° C nganti 25 ° C) lan asor relatif 50% ing paket asli

P1: Apa produk utama sampeyan?
• Kita fokus ing materi Pariwara Pencetakan njero ruangan lan ruangan, fokus ing seri Adesif, seri kothak Cahaya, seri Props Tampilan lan seri Dekorasi Dinding. Brand MOYU sing kondhang nyedhiyakake media "PVC Gratis", jembaré maksimal 5 meter

P2: Jam pinten kiriman sampeyan?
• Iku gumantung saka item sing dipesen lan jumlahe. Biasane, wektu timbal yaiku 10-25 dina.

P3: Apa aku bisa njaluk conto?
• Ya, mesthine.

P4: Kepiye cara pengiriman?
• Kita bakal menehi saran sing apik kanggo ngirim barang miturut ukuran pesenan lan alamat pangiriman.
Kanggo supaya sithik, Kita bakal menehi saran supaya dikirim liwat DHL, UPS utawa ekspres murah liyane supaya sampeyan bisa entuk produk kanthi cepet lan aman.
Kanggo pesen amba, kita bisa ngirim miturut panjaluk klien.

P5: Kepiye sampeyan bisa njamin inspeksi kualitas?
• Sajrone proses pesen, Kita duwe standar inspeksi sadurunge dikirim miturut ANSI / ASQ Z1.42008, lan bakal menehi foto produk sing wis rampung akeh sadurunge dikemas.

P6: Apa sampeyan bisa nampa OEM?
• Ya, mesthine. Pencetakan logo ing karton, pelepar bisa ditampa.

P7. Apa cara ngirim sampeyan?
• Dening Laut (murah lan apik kanggo pesanan gedhe)
• Kanthi Air (cepet banget lan apik kanggo dituku sithik)
• Kanthi Express, FedEx, DHL, UPS, TNT, lsp… (layanan lawang kanggo lawang)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita