Seri kothak cahya

  • PVC Flex banner White/Grey/Black back/lona banner para imprecion hot/cold Laminated frontlit backlit ad material

    Spanduk Fleksibel PVC Putih/Abu-abu/Ireng mburi/banner lona kanggo imprecion panas/dingin Bahan iklan lampu latar mburi dilaminasi

    Merk MOYU Jeneng Produk Grey Back White Coated utawa Laminated 1000*1000 500*500 PVC Flex Banner Roll Material 65% PVC, 35% Polyester Werna Putih Kebiruan, Putih Kuning, Putih Susu(Putih Salju) Standar DIN/GB/ISO//ANSI proses Cold laminasi / Hot laminasi / ditutupi / Semi-ditutupi Thread 200X300D / 500X300D / 500X500D / 1000X1000D / 300X300D Kapadhetan 18X12 12X18 9X9 16X16 18X18 20X20 28X28 42X40 Cetak Ink solvent / Eco-solvent / UV / Screen Printing / Latex High Lampu Sm .. .
  • Light Box Series

    Seri kothak cahya

    Rega pabrik gulungan spanduk fleksibel PVC kanggo bahan papan poster iklan Spesifikasi: NO. Spesifikasi Metode Uji Metrik Fitur Aplikasi 1 Bahan 100% Poliester DIN 60001, ASTM D7614 l Lapisan difusi ringan l Kain dasar anti sumbu l Tahan lipatan l Lembut banget l Kerataan apik l Kotak cahya l Sistem rangka tampilan 2 Bobot 135g/sqm DIN EN ISO 2286-2, ASTM D751 3 Spesifikasi Benang DTY 75D*150D DIN EN ISO 2060, ASTM ...
  • Factory direct sales Wholesale Soft PVC film used for Advertising light boxes Ceiling Plastic PVC soft Films

    Pabrik penjualan langsung Grosir film PVC Soft digunakake kanggo kothak cahya Iklan Langit-langit Plastik PVC film alus

    Spesifikasi: Bahan PVC Unit Roll/Kilogram Ukuran Kemasan Standar Film keras Jenis tinta Water-base/tinta pewarna/pigmen Fitur Eco-solvent/solvent/water-base Aplikasi: Bahan lembut Transmisi tinggi Warna atas pencahayaan yang bagus Cocok untuk UV Kauntungan: ( 1) Ora gampang pecah(2) Gambar lan warna sing cetha (3) Panampa tinta cepet (4) Presisi sing apik (5) Kering cepet (6) 100% Anti banyu (7) Tahan suhu dhuwur (8) Ketahanan abrasif  
  • Matte Backlit Inkjet Media Polyester Film Backlit PET Film Reverse Printing Roll

    Matte Backlit Inkjet Media Polyester Film Backlit PET Film Reverse Printing Roll

    Detail Singkat:
    Iki minangka matte, print ngarep, film backlit poliester. Lapisan khusus dirancang kanggo gamut warna maksimal, warna sing cerah & cerah.
  • PVC flex banner, PVC coated banner, PVC frontlit banner for printing with cheapest price of advertising light box display

    Spanduk fleksibel PVC, spanduk dilapisi PVC, spanduk depan PVC kanggo dicithak kanthi rega paling murah kanggo tampilan kothak lampu pariwara

    Spanduk fleksibel PVC cocok kanggo kabeh sistem inkjet adhedhasar solvent. Spanduk fleksibel PVC MOYU duwe kemampuan anti-mikroba lan anti-tuwa sing apik. Kita ngontrol transparansi saka 5% nganti 10%, pilihan sing cocog kanggo papan reklame ngarep, lan akeh digunakake ing iklan njero ruangan utawa ruangan. Dhukungan tinta & printer: Printer inkjet solvent, printer inkjet eco solvent, printer inkjet UV
  • Hot sale printable white/grey/black/blockout back flex/tarpaulin banner for Light Box advertising

    Hot sale printable putih / abu-abu / ireng / blockout bali flex / spanduk terpal kanggo iklan Light Box

    Spesifikasi: Jeneng Produk Laminated PVC Putih/Ireng/Abu-abu/Blockout mburi Flex Banner Komposisi bahan PVC 87,89%; Serat panuntun cahya bolong: 12,11% Struktur kasusun saka rong lapisan bahan PVC lan lapisan serat panuntun lampu bolong Proses Produksi Dingin Laminated / Hot Laminated Base Babric 200X300D 18X12; 300*500D 18*12; 500*500D 9X9; 840Dx840D 16×16; 1000Dx1000D 18×18 Bobot 230gsm nganti 610gsm Jembar 1,02m nganti 3,2m (Jembar populer: 1,6m/1,8m/...
  • Factory direct sells eco friendly 100% PE tarpaulin solvent . ECO solvent uv printing flex advertising flag frontlit banner

    Pabrik langsung ngedol pelarut terpal 100% ramah lingkungan. ECO solvent uv printing fleksibel iklan flag frontlit banner

    Spesifikasi: Produk Kain Terpal PE Bahan PE(polietilena) Warna Putih dobel, biru dobel, perak dobel, ireng dobel, ireng/putih, biru/putih, kamuflase utawa sesuai kebutuhan pelanggan Lebar Ndhuwur 10cm, 2,44m lan 4m bisa kasedhiya Dawane Minangka saben syarat pelanggan Mesh 6 * 6-14 * 14 Denier 650D kanggo 2000D GSM 48-300gsm Perawatan 1. UV dianggep utawa minangka saben syarat customer 2. Printing: Max.3 werna lumahing Dealing LDPE laminated bo ...
  • 5m width backlit fabric 3p pearl backlit textile for advertising lightbox

    5m jembaré kain backlit 3p mutiara tekstil backlit kanggo kothak cahya iklan

    5m sudhut led samba backlit kain fire retardant punika 100% polyester tenunan kain dilapisi kanggo printing inkjet. Wis putih padhang lan lumahing print banget. Kain backlit Samba digunakake ing macem-macem aplikasi kalebu kothak cahya, sistem tampilan pigura, titik dodolan. Dirancang kanggo lay warata, alus, crease free lan cahya, iku njupuk liyane lan liyane populer dibandhingake banner PVC.
  • Black/Grey back High Quality 440Gsm Printing Manufacturer Flex Roll PVC Flex Banner

    Black / Grey bali High Quality 440Gsm Printing Produsen Flex Roll PVC Flex Banner

    Black / Grey bali High Quality 440Gsm Printing Produsen Flex Roll PVC Flex Banner PVC spanduk fleksibel kualitas, ekonomi pilihan kanggo UV, solvent utawa screen-printing. Nduwe fitur sing apik kalebu tahan luh lan luntur, kuwat, awet lan dicithak kanthi sregep lan konsisten. Kasedhiya ing matte lan gloss finish ing jembaré saka 1-5M. Spesifikasi Jeneng Item Ireng/Abu-abu mburi Kualitas Tinggi 440Gsm Printing Produsen Flex Roll PVC Flex Banner Jeneng Merek MOYU Surfa...
  • Large format Waterproof PVC Flex Banner Rolls for Outdoor Advertising

    Gedhe format Waterproof PVC Flex Banner Rolls kanggo Advertising ruangan

    Gedhe format Waterproof PVC Flex Banner Rolls kanggo Outdoor Advertising Laminated PVC Flex minangka bahan becik kanggo UV, solvent, Eco-solvent lan sablon. Wis apik luh lan luntur resistance, lan nduweni kekuatan dhuwur kanggo kekiatan apik. Loro-lorone matte lan gloss finish Laminated PVC Flex kasedhiya ing JUTU, lan jembaré saka 1.02m kanggo 5m. Laminated PVC Flex minangka bahan sing cocog kanggo UV, solvent, eco-solvent lan sablon. Nduweni resistensi luh lan luntur sing apik, lan nduweni ...
  • Waterproof PVC Tarpaulin Cover,Lona De 650 Gsm Pvc Tarpaulin Pvc Para

    Penutup Terpal PVC Tahan Air,Lona De 650 Gsm Terpal Pvc Para

    Spesifikasi Detail Spesifikasi PVC Coated Tarpaulin,1000*1000D,20*20/sq.in,550g/sqm,width 1.0-5.0m,Glossy/Matte,50m/roll Ketentuan Pembayaran 30% T/T Dibayar luwih dhisik, 70% dibayar nalika ndeleng rancangan B / L Wektu Pangiriman 20 dina kerja sawise nampa simpenan Paket kertas Kerajinan & Loading, sekitar 35000sqm bisa dimuat ing 1 * 20 GP Fire Resist B1,B2,M1,M2,NFPA701 Lingkungan & Aman 3P, 6P, REACH Temperatur Resistance -20 ~ 70°C Warna Kustomisasi Panggonan Asal...
  • 135gsm Eco-solvent/UV/LATEX Printing Backlit Fabric Super Smooth Textile

    135gsm Eco-solvent/UV/LATEX Printing Backlit Fabric Tekstil Super Halus

    Spesifikasi: Deskripsi Super Smooth PVC-Free Backilt, Bobot: 135gsm Ukuran biasa: 1.6m,1.8m,2.0m,2.6m,3.2m (ukuran liyane kanggo disesuaikan) Packing 3″inti batin + Wol mutiara + kantong plastik ( Hard tube) Printing Ink Eco-solvent / UV / LATEX Fire-retardant B1 Fire-retardant Kanggo Aplikasi Pilihan: 1. Light Box2. Diaplay Pameran 3. Pameran Dagang 4. Percetakan iklan Keuntungan: 1. Lapisan ramah lingkungan, cepet garing lan ...