MATT PP FILM-200

MATT PP FILM-200

Katrangan singkat:

Kode Barang: DP-P001
Jeneng: Matt PP film-200
Gabungan: 170um PP
Tinta: Pigmen Pewarna
Aplikasi: Poster, spanduk X, layar tampilan


Detail Produk

Tag Produk

Iki minangka film polipropilena putih 200mik kanggo nyithak inkjet pigmen. Film polipropilena iki tahan tahan banyu lan luh sing apik. Lapisan matte mulus, putih ndhuwur menehi sampeyan kemampuan kanggo ngasilake warna sing sugih lan akurat. Dirancang kanggo nyelehake flatness lan entheng, iku spanduk poster sing cocog kanggo muter, tampilan spanduk X lan kothak cahya gulung.

Jeneng Produk: Film polypropylene print inkjet dilapisi matte ditutupi
Bahan Dhasar :P olypropylene Film
Rampung permukaan: Matte
Atose: alus
Bobot: 120g
Kaliper: 7.9mil (200 micron)
Jembar Roll: 36 ″, 42 ″, 50 ″, 60 ″ (0.914 / 1.07 / 1.27 / 1.52m)
Panjang Gulung: 164ft (50m)
Tinta :D ye, Pigmen
Durasi: 1 Taun
Papan Asal: Jiaxing, China
Kelembapan Panyimpenan: Suhu Panyimpenan Ideal 60 ° F nganti 77 ° F (15 ° C nganti 25 ° C) lan asor relatif 50% ing paket asli

P1: Apa produk utama sampeyan?
• Kita fokus ing materi Pariwara Pencetakan njero ruangan lan ruangan, fokus ing seri Adesif, seri kothak Cahaya, seri Props Tampilan lan seri Dekorasi Dinding. Brand MOYU sing kondhang nyedhiyakake media "PVC Gratis", jembaré maksimal 5 meter

P2: Jam pinten kiriman sampeyan?
• Iku gumantung saka item sing dipesen lan jumlahe. Biasane, wektu timbal yaiku 10-25 dina.

P3: Apa aku bisa njaluk conto?
• Ya, mesthine.

P4: Kepiye cara pengiriman?
• Kita bakal menehi saran sing apik kanggo ngirim barang miturut ukuran pesenan lan alamat pangiriman.
Kanggo supaya sithik, Kita bakal menehi saran supaya dikirim liwat DHL, UPS utawa ekspres murah liyane supaya sampeyan bisa entuk produk kanthi cepet lan aman.
Kanggo pesen amba, kita bisa ngirim miturut panjaluk klien.

P5: Kepiye sampeyan bisa njamin inspeksi kualitas?
• Sajrone proses pesen, Kita duwe standar inspeksi sadurunge dikirim miturut ANSI / ASQ Z1.42008, lan bakal menehi foto produk sing wis rampung akeh sadurunge dikemas.

P6: Apa sampeyan bisa nampa OEM?
• Ya, mesthine. Pencetakan logo ing karton, pelepar bisa ditampa.

P7. Apa cara ngirim sampeyan?
• Dening Laut (murah lan apik kanggo pesanan gedhe)
• Kanthi Air (cepet banget lan apik kanggo dituku sithik)
• Kanthi Express, FedEx, DHL, UPS, TNT, lsp… (layanan lawang kanggo lawang)

Q8. Apa cara pembayaran sampeyan?
• T / T, L / C, Paypal, Western Union, Jaminan Dagang, DP, lsp.

P9: Isih ora bisa nemokake wangsulan
• Mangga email kanthi bebas, kita bakal nyoba nulungi. Email: info@shaweidigital.com


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita