MESH 270G

MESH 270G

Katrangan singkat:

Kode Barang: LB-F012
Jeneng: Mesh 270g
Gabungan: 9X9 500DX500D
Tinta: Eco Sol UV
Aplikasi: tembok jendhela


Detail Produk

Tag Produk

Fitur + Wuku
Polyester Scrim / Kekuwatan Luar Ruangan
Cepet Pangatusan / Abrasi
Tahan banyu / Anti-Smudge
Kemampuan Gampang Rampung / Grommet, Jahit & Hem
Durabilitas / Laminasi Luar Ruangan Ora Dibutuhake
ing Ngarep utawa Mburi

Aplikasi
Tandha Indoor
Tandha ruangan
Tandha Bangunan
Tampilake Pameran Dagang
Tandha Lampu ngarep
Nampilake ruangan
Grafik Jendela

Nginstal
Produk iki bisa digawe grommet kanggo aplikasi spanduk njero ruangan jangka pendek. Grommet logam kudu dilebokake kanggo nembus 2-4 lapisan bahan kanggo nambah kekuatan lan daya tahan. Pita spanduk standar standar bisa digunakake kanggo nambah kekuatan lan penguatan. Jahitan bahan kasebut bisa ngeruk utawa milih lapisan. Yen jahitan dikarepake, disaranake bahan kasebut dipasang nganggo jahitan dobel nganti maksimal limang jahitan saben inci. Irisan angin setengah wulan dianjurake kanggo spanduk kanthi ukuran 10 kaki utawa luwih gedhe. Bala tambahan, installer profesional lan alat instalasi sing tepat disaranake.

Panyimpenan & Penanganan
Kanggo njaga umur 1 taun, simpen bahan ing suhu 72 ° F kanthi asor relatif 50%. Ngidini materi supaya stabil ing kahanan ruangan / nyithak 24 jam sadurunge digunakake.

Kompatibilitas Printer
Kompatibel karo printer inkjet sing bisa solvent, Eco-Solvent, Latex lan UV sing bisa dicocogake.

P1: Apa produk utama sampeyan?
• Kita fokus ing materi Pariwara Pencetakan njero ruangan lan ruangan, fokus ing seri Adesif, seri kothak Cahaya, seri Props Tampilan lan seri Dekorasi Dinding. Brand MOYU sing kondhang nyedhiyakake media "PVC Gratis", jembaré maksimal 5 meter

P2: Jam pinten kiriman sampeyan?
• Iku gumantung saka item sing dipesen lan jumlahe. Biasane, wektu timbal yaiku 10-25 dina.

P3: Apa aku bisa njaluk conto?
• Ya, mesthine.

P4: Kepiye cara pengiriman?
• Kita bakal menehi saran sing apik kanggo ngirim barang miturut ukuran pesenan lan alamat pangiriman.
Kanggo supaya sithik, Kita bakal menehi saran supaya dikirim liwat DHL, UPS utawa ekspres murah liyane supaya sampeyan bisa entuk produk kanthi cepet lan aman.
Kanggo pesen amba, kita bisa ngirim miturut panjaluk klien.

P5. Apa cara ngirim sampeyan?
• Dening Laut (murah lan apik kanggo pesanan gedhe)
• Kanthi Air (cepet banget lan apik kanggo dituku sithik)
• Kanthi Express, FedEx, DHL, UPS, TNT, lsp… (layanan lawang kanggo lawang)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita