Warta Perusahaan

  • Birthday Party

    Pesta Ulang Tahun

    Kita nganakake pesta ulang taun sing adhem ing mangsa adhem, kanggo ngrayakake bebarengan lan nganakake BBQ ruangan. Cah wadon ulang taun uga entuk amplop abang saka perusahaan kasebut.
    Waca liyane
  • Shawei Digital Summer Sports meeting

    Rapat Olahraga Panas Musim Panas Shawei

    Kanggo ngiyatake katrampilan kerja tim, perusahaan ngatur lan ngatur rapat olahraga musim panas. Sajrone periode kasebut, macem-macem kegiatan olahraga disusun supaya bisa bersaing karo Chili kanggo tujuan penguatan koordinasi, komunikasi, gotong royong, lan latihan fisik ...
    Waca liyane
  • Company Trainning

    Pelatihan Perusahaan

    Supaya pelanggan bisa luwih apik, ngerti panjaluk kasebut, SHAWEI DIGITAL mesthi nganakake pelatihan profesi marang tim sales, utamane Label barang-barang anyar lan pelatihan mesin cetak. Kajaba kelas online saka HP Indigo, Avery Dennison lan Domino, SW LABEL uga ngatur kanggo ngunjungi ...
    Waca liyane
  • Outdoor BBQ Party

    Pesta BBQ Luar Ruangan

    Shsung digital Ngatur kegiatan outdoor kanthi rutin kanggo menehi hadiah marang tim kanthi target cilik sing anyar. Iki minangka tim sing enom lan semangat, para mudha seneng banget karo sawetara karya lan kegiatan sing kreatif.
    Waca liyane
  • SIGN CHINA —MOYU lead large format media

    SIGN CHINA —MOYU dadi media format gedhe

    Shsung Digital melu ing TANDA CHINA saben taun, umume nuduhake "MOYU", merek utama ing pasar media cetak format Large sing profesional.
    Waca liyane
  • Outdoor Extending

    Njobo ruangan

    SW Label nyetel rong dina kanggo njembarake ruangan lan ngatur kabeh tim ing Hangzhou, kanggo latihan keberanian lan kerja tim. Sajrone latihan kasebut, kabeh anggota kerja bareng kanthi luwih raket. Lan Iki budaya perusahaan-Kita kulawarga gedhe ing Tim Shawei!
    Waca liyane
  • LABEL EXPO EXHIBITION DIGITAL LABEL

    Pameran LABEL EXPO LABEL DIGITAL

    SW LABEL rawuh ing pameran LABEL EXPO, utamane nuduhake KABEH seri label Digital, saka Memjet, Laser, HP Indigo nganti UV Inkjet. Produk sing warni kasebut narik kawigaten para pelanggan kanggo njupuk conto.
    Waca liyane
  • APPP EXPO in Shanghai for PVC Free 5M width printing media

    APPP EXPO ing Shanghai kanggo media cetak jembaré 5M Gratis PVC

    SW Digital rawuh ing APPP EXPO ing Shanghai, utamane kanggo nuduhake media Cetak format gedhe, jembaré maksimal 5M. Lan ing pameran kasebut uga promosi barang-barang anyar media "PVC GRATIS".
    Waca liyane
  • Shawei digital Outdoor Travelling in The Great Angie Forest

    Plancongan Plancongan ShHz digital ing Alas Angie Gedhe

    Ing mangsa panas, perusahaan ngatur kabeh anggota tim kanggo plancongan ing Anji kanggo melu pariwisata ruangan. Taman banyu, resort, barbecue, pendakian gunung lan arung jeram diatur. Lan akeh kegiyatan liyane. Nalika nyedhaki alam lan nglipur awak dhewe, ...
    Waca liyane
  • DIY Heat Transfer Self Adhesive Vinyl

    DIY Panas Transfer Perekat Vinil Diri

    Fitur Produk: 1) Vinil adesif kanggo ngethok plotter sing nggilap lan matte. 2) Perekat permanen sensitif tekanan pelarut. 3) Kertas-Pulp Kayu Silicon Dilapisi PE. 4) Film kalender PVC. 5) Durasi nganti 1 taun. 6) resistensi tarik lan cuaca sing kuwat. 7) 35+ warna kanggo milih 8) Translu ...
    Waca liyane
  • HUAWEI – The training of sales ability

    HUAWEI - Latihan katrampilan sales

    Kanggo nambah kemampuan salesmen, perusahaan kita bubar melu kursus pelatihan HUAWEI. Konsep penjualan sing canggih, manajemen tim ilmiah supaya kita lan tim liyane sing bisa sinau akeh pengalaman. Liwat latihan iki, tim kita bakal dadi luwih apik, kita bakal ...
    Waca liyane
  • Black Back Outdoor PVC Banner

    Spanduk PVC Luar Ruangan Bali

    Kain semprotan beda-beda gumantung karo kinerja lan panggunaan. Bisa dibedakake kanthi kekandelan, entheng lan bahan, lsp. Pambuka Produk Kain ireng lan putih uga diarani kain kothak cahya latar mburi ireng utawa kain ireng. Iki dadi panas ing ndhuwur lan ngisor rong lapisan film PVC cetakan, ...
    Waca liyane