Warta Industri

  • Apa bedane perusahaan desain merek lan agensi pariwara?

    Pencetakan UV minangka salah sawijining jinis pencetakan digital sing nggunakake lampu ultra-violet kanggo garing utawa ngobati tinta nalika dicithak. Nalika printer nyebarake tinta ing permukaan bahan (diarani "substrat"), lampu UV sing dirancang khusus nuli cedhak, nambani - utawa ngeringake - tinta i ...
    Waca liyane
  • PE Banner NON PVC

    PE Banner NON PVC

    Bahan Percetakan Hijau – 5M Lebar PE Banner NON PVC 5M ambane, bisa dicithak nganggo Eco-solvent, Pelarut, UV, HP Lateks Gram bisa 100g, 110g, 120g, 140g, 160g, 170g NON PVC, Didaur Ulang, Mulus
    Waca liyane
  • Carbon Fiber Car Wrapping vinyl sticker 2D 3D 4D 5D 6D

    Carbon Fiber Car Wrapping vinyl sticker 2D 3D 4D 5D 6D

    Film serat karbon telung dimensi otomotif khusus, digawe saka serat PVC berkualitas tinggi, ora bakal luntur, produk iki stiker napas, nyegah gelembung. Bahan sing dipilih kanthi kualitas entheng, kateguhan, kuwat ketahanan lan gampang dibangun. Produk iki milih lingkungan prot ...
    Waca liyane
  • Pangopènan sirah cetak

    Kepala cetak paling cenderung ngalangi orifis amarga wektu pencetakan sing ora bener, panggunaan mangsi sing ora bener, utawa ora digunakake suwe saya suwe nyemprotake nozel. Kita kudu isih awal banget kanggo ngrampungake, mula bisa uga kapitunan. Kanggo nyetak normal, nanging ora ana warna, utawa ing mode ...
    Waca liyane
  • Pentinge nyithak kualitas ing bisnis

    Pencetakan wis dadi luwih gampang diakses masarakat umum ing taun-taun pungkasan, lan uga bisa dicithak langsung saka sawetara smartphone modern. Nalika pencetakan ing omah bisa uga cekap kanggo digunakake dhewe, dadi game bal sing beda kanggo wong sing nggunakake layanan percetakan kanggo masar bisnis. Busine ...
    Waca liyane
  • Apa UV Printing?

    Pencetakan UV minangka salah sawijining jinis pencetakan digital sing nggunakake lampu ultra-violet kanggo garing utawa ngobati tinta nalika dicithak. Nalika printer nyebarake tinta ing permukaan bahan (diarani "substrat"), lampu UV sing dirancang khusus nuli cedhak, nambani - utawa ngeringake - tinta i ...
    Waca liyane
  • Carbon Fiber Car Wrapping vinyl sticker 2D 3D 4D 5D 6D

    Film serat karbon telung dimensi otomotif khusus, digawe saka serat PVC berkualitas tinggi, ora bakal luntur, produk iki stiker napas, nyegah gelembung. Bahan sing dipilih kanthi kualitas entheng, kateguhan, kuwat ketahanan lan gampang dibangun. Produk iki milih lingkungan prot ...
    Waca liyane
  • Pangopènan sirah cetak

    Kepala cetak paling cenderung ngalangi orifis amarga wektu pencetakan sing ora bener, panggunaan mangsi sing ora bener, utawa ora digunakake suwe saya suwe nyemprotake nozel. Kita kudu isih awal banget kanggo ngrampungake, mula bisa uga kapitunan. Kanggo nyetak normal, nanging ora ana warna, utawa ing mode ...
    Waca liyane
  • Pentinge nyithak kualitas ing bisnis

    Pencetakan wis dadi luwih gampang diakses masarakat umum ing taun-taun pungkasan, lan uga bisa dicithak langsung saka sawetara smartphone modern. Nalika pencetakan ing omah bisa uga cekap kanggo digunakake dhewe, dadi game bal sing beda kanggo wong sing nggunakake layanan percetakan kanggo masar bisnis. Busine ...
    Waca liyane
  • Apa bedane perusahaan desain merek lan agensi pariwara?

    Pencetakan UV minangka salah sawijining jinis pencetakan digital sing nggunakake lampu ultra-violet kanggo garing utawa ngobati tinta nalika dicithak. Nalika printer nyebarake tinta ing permukaan bahan (diarani "substrat"), lampu UV sing dirancang khusus nuli cedhak, nambani - utawa ngeringake - tinta i ...
    Waca liyane
  • Apa UV Printing

    Pencetakan UV minangka salah sawijining jinis pencetakan digital sing nggunakake lampu ultra-violet kanggo garing utawa ngobati tinta nalika dicithak. Nalika printer nyebarake tinta ing permukaan bahan (diarani "substrat"), lampu UV sing dirancang khusus nuli cedhak, nambani - utawa ngeringake - tinta i ...
    Waca liyane