VISI SATU CARA-12120

VISI SATU CARA-12120

Katrangan singkat:

Kode Barang: AD-V022
Jeneng: Visi One Way-12120
Gabungan: Kertu rilis PVC 120um + 120g
Tinta: Eco Sol UV
Aplikasi: Tembok kaca, jendela


Detail Produk

Tag Produk

ShHz PVC Perforated Kaca Vinil Stiker Jendela Film Jendela Grafis Visi One Way kanggo pelarut Eco lan Percetakan Pelarut

1. Vinil perforate mikro nawakake pariwara lan dekorasi jendela
2. Grafis ing vinil perforate mikro bisa dideleng kanthi cetha nanging ora bisa digunakake ing sisih liyane.
3. Vinil perforate mikro nyedhiyakake transmisi kanthi 40% uga ekspresi gambar kanthi warna lan 60% opacity.
4. Vinil perforate mikro saka Xiaomi bisa menehi grafis sing apik ing pariwara pariwara
5. Kemampuan anti-trampilitas sing apik ngalangi supaya ora distorsi lan pecah.
6. Utamane kanggo nyithak UV bakal nggawe grafis luwih jelas lan katon luwih apik

Materi PVC
film pvc 120um
kertas rilis 120g
Ukurane 0,98 / 1.06 / 1.27 / 1.37 / 1.52 * 50m
Dawane 1 gulung / CTN
Papan bekas pelarut, pewarna, pigmen, pelarut ec
Digunakake kanggo pariwara njobo utawa njero ruangan
Papan Asal Zhejiang, China (Daratan)

Fitur:
1) Cetak lan penanganan sing apik ing printer sing dipilih
2) Nglereni gampang lan aplikasi ing macem-macem substrat
3) Vinil sing alus lan mulus, khusus kanggo printer pelarut
4) Stabilitas sheet sing apik lan flatness lay
5) Adhesi sing apik banget kanggo macem-macem substrat

Aplikasi: 
1. Awak mobil, pariwara awak tembok.
2. Tandha interior & eksterior.
3. Pariwara / grafis kendaraan, pariwara lumahing busur sing ora teratur.
4. Vinil sing bisa dicopot kanggo promosi sementara lan pariwara pariwara.

Shawei Digital dununge ing provinsi Zhejiang, didegake ing taun 1998, produksi lan aplikasi bahan Pariwara profesional. Shawei Digital duwe 11 cabang ing saindenging China, bisnis kalebu saka manufaktur, penjualan, ekspor lan nyetak.

Kabeh kualitas produk dikontrol kanthi serius dening sistem QC, kabeh barang diprodhuksi ing toko kerja bebas debu lan kita duwe R&D dhewe kanggo mriksa kabeh kemajuan. Semanten, aliran QC bakal nggunakake peralatan canggih kanggo mriksa garis saka bahan baku nganti pungkasan produk

Anggota kulawarga Shawei nganggep saben rincian kanthi serius. Kita manggon ing kene lan tuwuh bebarengan karo perusahaan sampeyan. Sawetara merek Shawei, MOYU, Gomay entuk reputasi apik ing pasar lan nyedhiyakake solusi sing cocog kanggo sawetara perusahaan terkenal kayata Walmart, DHL, Pepsi lan liya-liyane.

Kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih apik ing pasar, kita mesthi melu pameran ing saindenging jagad, nglumpukake tanggepan para pelanggan lan ngembangake barang-barang anyar. Amarga nyedhiyakake produk "EFISIEN, WARNA & FLEKSIBLE", kita entuk umpan balik sing apik saka pasar .


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita