PAKAIAN BANNER LUAR

PAKAIAN BANNER LUAR

Katrangan singkat:

Kode Barang: DP-C001
Jeneng: Kain Spanduk Luar Ruangan
Gabungan: 110g
Tinta: Lateks Eco Sol UV
Aplikasi: Gendera, Spanduk


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Banner kanggo pariwara
Jinis spanduk Kain
Cara Nyithak: Nyithak layar, nyithak digital, nyithak sisi loro manual (loro-lorone bisa beda pola), nyithak lapisan, nyetak offset, nyetak layar sutra, nyithak nyemprot,
Ukuran: Lebar maksimal 5m. Dawane ora winates amarga kita bisa nggabungake klien.
Paket: Film PE, Tabung Kertas / Karton
Panggonan Asal: Zhejiang, China
Lingkup aplikasi: Dekorasi omah, kegiatan njero ruangan lan ruangan, parade, mobil, prau, pamilihan, perayaan, acara, nyembah brahala

Fitur
1. Format Gedhe, Maksimal nganti 5 Meter
2. tahan anti banyu / anti gores / UV
3. Pariwara utawa Dekorasi Indoor & ruangan
4. Digunakake kanthi akeh ing pameran dagang, pameran, pameran, promosi, pariwara lsp.

Bahan, kain: poliester 100%: 68D, 100D, 150D, 200D, 300D, 600D, poliester 110g paling parah, poliester rajutan 120g, poliester Oxford, warna, satin,
lsp.

P1: Apa produk utama sampeyan?
• Kita fokus ing materi Pariwara Pencetakan njero ruangan lan ruangan, fokus ing seri Adesif, seri kothak Cahaya, seri Props Tampilan lan seri Dekorasi Dinding. Brand MOYU sing kondhang nyedhiyakake media "PVC Gratis", jembaré maksimal 5 meter

P2: Jam pinten kiriman sampeyan?
• Iku gumantung saka item sing dipesen lan jumlahe. Biasane, wektu timbal yaiku 10-25 dina.

P3: Apa aku bisa njaluk conto?
• Ya, mesthine.

P4: Kepiye cara pengiriman?
• Kita bakal menehi saran sing apik kanggo ngirim barang miturut ukuran pesenan lan alamat pangiriman.
Kanggo supaya sithik, Kita bakal menehi saran supaya dikirim liwat DHL, UPS utawa ekspres murah liyane supaya sampeyan bisa entuk produk kanthi cepet lan aman.
Kanggo pesen amba, kita bisa ngirim miturut panjaluk klien.

P5: Kepiye sampeyan bisa njamin inspeksi kualitas?
• Sajrone proses pesen, Kita duwe standar inspeksi sadurunge dikirim miturut ANSI / ASQ Z1.42008, lan bakal menehi foto produk sing wis rampung akeh sadurunge dikemas.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita