PET BANNER FOR ROLL UP-ECO

PET BANNER FOR ROLL UP-ECO

Katrangan singkat:

Kode Barang: DP-T004
Jeneng: Banner PET kanggo Roll Up-Eco
Gabungan: 320g PP + PET
Tinta: Lateks Eco Sol UV


Detail Produk

Tag Produk

Banner PET kanggo Roll Up-Eco
Deskripsi produk: Spanduk Eco pelarut Grey Back PET minangka jinis bahan komposit sing disintesis dening PET lan PP kanthi properti sing nutupi dhuwur. Materi kasebut rata lan mulus, lan gambar kasebut biasane digunakake kanggo pameran lan pameran. Bobot saben meter persegi tekan 320g. Lapisan digawe saka bahan baku PET berkualitas tinggi kanthi nyerep tinta sing apik. Dina pangiriman normal yaiku 15-20 dina. Kemasan nganggo karton sing kenthel karo logo Logo lan wol mutiara & Plug kanggo mesthekake yen barang ora rusak nalika transit. Sampel bebas dipikolehi lan dikirim liwat UPS, DHL. FedEx, lsp. Kanggo njamin supaya pelanggan bisa mriksa barang sanalika bisa.

Aplikasi:

sistem pigura tampilan
pop up sistem tampilan

Tinta: UV, LATEX, ECO SOLVENT
Ukuran produk: 0.914 / 1.07 / 1.27 / 1.37 / 1.52 * 50M

Fitur:
Punggung abu-abu
ora fraying
flatness apik
Blokir
Kandel Dhuwur

Shawei Digital dununge ing provinsi Zhejiang, didegake ing taun 1998, produksi lan aplikasi bahan Pariwara profesional. Shawei Digital duwe 11 cabang ing saindenging China, bisnis kalebu saka manufaktur, penjualan, ekspor lan nyetak.

Kabeh kualitas produk dikontrol kanthi serius dening sistem QC, kabeh barang diprodhuksi ing toko kerja bebas debu lan kita duwe R&D dhewe kanggo mriksa kabeh kemajuan. Semanten, aliran QC bakal nggunakake peralatan canggih kanggo mriksa garis saka bahan baku nganti pungkasan produk

Anggota kulawarga Shawei nganggep saben rincian kanthi serius. Kita manggon ing kene lan tuwuh bebarengan karo perusahaan sampeyan. Sawetara merek Shawei, MOYU, Gomay entuk reputasi apik ing pasar lan nyedhiyakake solusi sing cocog kanggo sawetara perusahaan terkenal kayata Walmart, DHL, Pepsi lan liya-liyane.

Kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih apik ing pasar, kita mesthi melu pameran ing saindenging jagad, nglumpukake tanggepan para pelanggan lan ngembangake barang-barang anyar. Amarga nyedhiyakake produk "EFISIEN, WARNA & FLEKSIBLE", kita entuk umpan balik sing apik saka pasar .


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita