SUPER PUTIH PVC VINYL -10140

SUPER PUTIH PVC VINYL -10140

Katrangan singkat:

Kode Barang: AD-V021
Jeneng: Super White PVC Vinyl -10140
Kombinasi: Kertu rilis PVC + 140g 100um
Tinta: Eco Sol UV
Aplikasi: Bungkus Mobil, Papan, Tembok kaca, tembok atos, papan reklame


Detail Produk

Tag Produk

Gulung vinyl adhesive self shampoo nduweni kemampuan panyerapan tinta lan penetrasi warna sing apik,
efek nyetak bisa dijamin kanthi apik ing ekspresi warna sing jelas.
Iki minangka vinil adesif mandhiri monomer putih. Film PVC kanthi kesetaraan, variasi stabilisasi,
cocog kanggo digunakake ing macem-macem printer inkjet format super jembar nggunakake tinta pelarut.
Produk kita disaranake kanggo macem-macem aplikasi promosi jangka pendek ing landasan sing rata.

Jeneng Produk Cetak Digital Stiker Mobil Cetak Digital / Inkjet Printing PVC Vinyl Adhesive Dhewe
Merek Samsung
Kekandelan Fiml 100micros
Bobot Kertu rilis 140gsm
Jembar 0,914 / 1.07 / 1.27 / 1.37 / 1.52m
Dawane 50m / 100m
Jinis Tinta Dhasar banyu / Pelarut / Eco-Pelarut
Jinis Lem Lem putih / Abu-abu / Ireng ora opsional
Rampung permukaan Glossy / Matte
Paket Karton standar ekspor
Suhu sing Cocog -15 ° C— + 60 ° C
Urip ing njobo 1-3 taun / 3-5tahun
Lamaran Dekorasi jendela, Tanda interior & eksterior, Iklan promosi, Iklan kendaraan
MOQ 20 gulung
Wektu pangiriman 20 dina kerja sawise nampa setoran
Kemampuan pasokan 30000000sqm / saben wulan

Kauntungan saka vinil adhesive awake:
1. Vinil perekat dhewe bisa digunakake minangka grafis kaca, grafis awak mobil.
Cocog kanggo digunakake ing macem-macem printer inkjet format super jembar nggunakake tinta pelarut.
2. Efek visual sing apik lan tahan luh dadi panggunaan sing jembar.
3. Loro-lorone nggilap lan matte sing kasedhiya.
4. Nglereni lan aplikasi kanthi gampang ing macem-macem substrat.
5. Aplikasi: Dekorasi jendhela, Tanda interior & eksterior, Iklan promosi, Pariwara kendaraan.
6. Cocog kabeh jinis printer basa pelarut.

Fitur gulung vinil adhesive:
1. Gampang nyedhot tinta lan grafis apik banget
2. Cetak lan penanganan sing apik ing printer sing dipilih
3. Rasio kinerja sing apik kanggo grafis promosi ruangan
4. Gampang nglereni lan aplikasi ing macem-macem jinis substrat

Film kelas kalender putih, fungsi tahan cuaca sing apik, adesif sensitif tekanan transparan, fungsi laminasi pesawat sing apik, warna penyerapan tinta sing padhang, spesifikasi lengkap, tahan cuaca sing apik, aja tiba, aja ninggal residu lem, gampang nempel, gampang kanggo nyopot, gampang ngganti lukisan, selaras karo persyaratan warna asli pencetakan. Tempel awak digunakake kanggo nempel ing tembok, kaca, papan KT lan lukisan inkjet liyane, viskositas sing apik, anti ultraviolet. Struktur kasebut kalebu telung bagean: Lapisan fungsional PVC, lapisan adesif lan kertas dasar.
Aplikasi: iklan awak, iklan cetak layar, cetakan gambar presisi tinggi, papan reklame, stasiun, tembok tirai kaca, dekorasi mobil, pariwara stasiun kereta bawah tanah, pratandha tahan lama, kaca, pariwara kamar sing ora teratur; Tanda iklan, bangunan lan tutup permukaan eksterior otomotif obyek sing rata rata, lsp. Iki nduweni ciri bobot entheng lan umur kerja sing dawa. Gunakake inkjet pelarut utawa pelarut sing ringkih kanggo nggawe pola sing dipersonalisasi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita