Seri Hiasan Tembok

  • Silver Back Fabric

    Kain Punggung Perak

    Katrangan: Pencetakan transfer sublimasi pewarna kain mburi perak kanggo dekoratif tirai Jeneng Kain: mburi perak Grammage Kain: 120gsm Persen: 100% Polyester Cara Tenun: tenunan Aplikasi: Gendéra sisih pindho, Tirai, Tampilan Elastis: Ora ana Tinta peregangan: Tinta pewarna sub banyu Jembar: 160cm-220cm-320cm Dawane: Kira-kira 50m/ Roll Fitur & Fitur Aplikasi: - Bebas PVC, Ramah lingkungan - Benang daur ulang sing bisa diproduksi - F...
  • Silk Wall Fabric

    Kain Tembok Sutra

    Spesifikasi Produk Polyester Printable Inkjet Material Sutra Seamless Wall Kain Penutup Kain Ukuran Kain 2.1/2.3/2.5/2.8/3.2*50M Composite Ink Solvent/ Eco-Solvent/UV/Lateks Bobot 240±20gsm Material Paper Back Treatment Berbondong-bondong Aplikasi Dekorasi Dalam Ruangan & Luar Ruangan Printing, Spanduk Packing Kothak karton kuning alami Kauntungan 1. Iku becik kanggo seni studio Foto, dekorasi interior, inkjet iklan dhuwur-mburi. 2. Sensitivitas vertikal sing apik, kompatibilitas ...
  • Plain Wall Fabric

    Kain Tembok Polos

    Spesifikasi Nama Kain dinding poliester tekstur polos super lebar Bahan wallpaper cetak Ukuran 2.3/2.5/2.8/3.0/3.2*50m Bobot 260GSM, ± 10 gsm Tinta Kompatibel Eco-Solvent, Lateks, Bahan UV Kanvas Poliester Halus lan Sisi Belakang Kemasan Mbalik Tenun Bags utawa Hard Tube utawa selaras packing Aplikasi Interior Wall Decortion, Home Office Hotel Dekorasi Layanan OEM Ditampa Advantages 1. Kanthi lapisan pangayoman lingkungan kang bisa cepet ...
  • Glitter Wall Fabric

    Kain Tembok Glitter

    Spesifikasi Produk Omah Dekoratif Gemerlap Seamless Polyester Dicetak Inkjet Dinding Kain Ukuran 2.0/2.3/2.5/2.8/3.2*50M Pelarut Tinta Komposit/Eco-Solvent/UV/Lateks Bobot 240±20gsm Bahan Glittering Seamless Thickness 0D Poliester Belakang Polos Perawatan Flocked Back Packing Kothak karton kuning alami Kauntungan 1. Kanthi lapisan perlindungan lingkungan sing bisa cepet garing sawise dicithak lan duwe efek printing sing sampurna. 2. Warna fleksibel lan variabel,...
  • Digital Printing Eco-solvent Black Back Polyester Canvas Printing Canvas

    Digital Printing Eco-solvent Black Back Polyester Kanvas Printing Kanvas

    Jeneng Black Back Canvas Werna Permukaan Putih, Black Back Ukuran 1.27 / 1.52 / 2.2 / 2.5 / 3.2 * 50M, Paket Customized Pribadi Siji gulungan saben kothak, pallet packing, packing netral biasane; Logo Kustomisasi Sampel Pengiriman Sampel Gratis 15-20 dina Fitur PVC GRATIS/BLOCK OUT/NO CULING Efek dhuwur saka cahya blockout Njupuk werna nyata barang Fitur & Fitur Aplikasi: - Bebas PVC, Ramah lingkungan - Benang daur ulang sing bisa diproduksi - B1,NFPA701 ,JIS L 1091,M1 FR - REACH - Warna boos...
  • PVC Wooden Textured Wallpaper Decorative Vinyl Self-adhesive Lamination Film

    PVC Kayu Tekstur Wallpaper Dekoratif Vinyl Self-adhesive Lamination Film

    Bahan PVC Ketebalan 0.12mm-0.50mm Jembar 200mm-1450mm Paket 100m/gulungan utawa minangka kabutuhan 20 kaki wadhah 10 palate, 16gulungan/langit-langit 200gulungan/20kaki wadhah Fungsi Ditutupi dening vakum/membran ing lumahing macem-macem Papan MDF, kayata Papan veneer, papan serpihan, papan serat, papan blok lan bahan liyane saka slab lantai tekanan dhuwur, papan asbes, slate, profil aluminium lan plastik sing digunakake. Kanggo dekorasi njero ruangan lan industri nggawe funiture ...
  • Solvent Glossy 100% Pure cotton canvas,white/yellow back 380g wide format inkjet canvas roll

    Solvent Glossy 100% Kanvas katun Murni, putih/kuning punggung 380g format lebar gulungan kanvas inkjet

    Kanvas katun, digawe saka kain katun, minangka bahan sing ramah lingkungan. Padha digunakake digunakake ing reproduksi foto, dekorasi, foto wedding lan iklan.
  • Wall Decorationn Series

    Seri Hiasan Tembok

    Inkjet Printing Mural Raw Material Adhesive PVC Vinyl Non Woven Blank Printable Wall Paper Wallpaper Spesifikasi: Deskripsi: Permukaan PVC, kertas belakang. Warna: Putih Bahan Utama: Kain Dilapisi Inkjet + Repositionable Self Adhesive Ukuran: 0.61/0.914/1.067/1.118/1.27/ 1.372/1.524/1.6/Customize Bobot: 250±10gsm Packing: 3″inti batin + tas plastik PE + karton + pallet + wrapping film + strapping Tinta Printing: Eco Solvent / Solvent / Lateks / UV Printing Machine: HP...
  • Factory Water Proof Glitter texture wall fabric

    Kain dinding tekstur Glitter Waterproof Pabrik

    Spesifikasi: Nama Produk: Kain dinding tekstur Glitter Waterproof Pabrik Berat: 280gsm Bahan: Permukaan Kanvas: Tinta Matte Kasedhiya: Pelarut, Eco-solvent, tinta UV, Ukuran Lateks: 90.5" 98.4" 110" 126" * 50m Aplikasi: 1) . Dekorasi omah / area komersial, 2). Percetakan iklan, 3). Mural / wall decal / poster, 4). Studio fotografi nggunakake Fitur: Langsung diprodhuksi lan dikirim saka pabrik, kanthi teknik manufaktur standar dhuwur, duwe ...
  • Wall Decoration Plain Fabric

    Hiasan Dinding Kain Polos

    Rincian Singkat:
    Kain tembok polos yaiku kain tembok 235gsm adhedhasar pelarut, cocog banget karo pelarut, pelarut eco, UV lan tinta Lateks. Cocog kanggo umume printer HP, EPSON, Roland, Mimaki, Mutoh lan format gedhe liyane. Lumahing matte, Gamelan sawise proses calendering. Produk kita duwe kemampuan anti banyu sing kuwat lan sifat pangatusan sing luar biasa. Wis kontrol tinta sampurna lan panyerepan. Digunakake ing kertas tembok / panutup / decals / dekorasi njero ruangan / ruangan
  • Hot sale living room decoration non-woven wall paper for home decoration

    Hot sale dekorasi ruang tamu non-woven wall paper kanggo dekorasi omah

    Panutup tembok digital pabrikan wallpaper minangka bahan percetakan anyar sing ramah lingkungan sing biasane ditrapake ing dekorasi grafis tembok, kayata omah, hotel, restoran, balai bandara, utawa panggunaan dekorasi bangunan liyane. Saiki kita bisa ngasilake macem-macem kertas tembok, kayata Wallpaper Datar, Kembang, Wallpaer, Wallpaper Emas, Wallpaper Vinyl Ditiup, Panutup Tembok kanthi Backing tekstil.
  • Eco-Solvent UV Wall Paper Digital Printing Wallpaper Self Adhesive Wallpaper

    Eco-Solvent UV Wall Paper Digital Printing Wallpaper Self Adhesive Wallpaper

    Kita nyedhiyakake baris produk wallpaper sing bisa dicithak lan ramah lingkungan, sing bisa entuk dekorasi khusus. Bagéyan saka produk kertas tembok uga bisa digunakake kanggo pariwara.
    1). Werna fleksibel lan variabel, pola, gambar minangka gaya pribadine sing dirancang lan digawe kanthi dikarepake.
    2). Kanthi lapisan perlindungan lingkungan sing bisa cepet garing sawise dicithak lan duwe efek cetak sing sampurna.
    3). Tekstur sing apik menehi gambar kualitas dhuwur, Warna sing sregep sawise proses cetak digital.
    4). Cocog kanggo paling printer inkjet format gedhe.