Budaya Perusahaan

Budaya Perusahaan

cultue

Crita Brand

Struktur organisasi minangka basis struktural paling dhasar kanggo operasi proses perusahaan, setting departemen lan perencanaan fungsional. 

Crita merek
 
Pindhah menyang gedung kantor anyar ing Jiaxing dadi Headquter
 
2017.11
2017.08
Pabrik mesin cetak Jiaxing Yaodi
 
 
 
Studio percetakan Shanghai Tucai
 
2015
2013
Studio pencetakan Hanghzou Miaohui
 
 
 
Pabrik mesin cetak Shanghai Yaodi
 
2012
2010
Shijiazhuang Shawei
 
 
Ngembangake Kabeh